Preslatka nagrada Me Encanta Tu' Blog/ Sviđa mi se tvoj blog stigla mi je od strane drage Mihaele i njenog divnog bloga La casa de vainilla.
Ova nagrada predviđa da odgovorim na sljedeća pitanja:
1. Zašto si stvorila blog?
Iskreno, stvorila sam blog jer sam uvijek maštala da imam internet stranicu sa svojim kuharskim dogodovštinama odnosno onime što ja volim raditi u životu. Nipošto sa ciljem da drugima "solim pamet" već jednostavno da budem okružena toplinom i kreativnošču koje svijet kulinarsta može pružiti. Obožavam kuhati za svoje bližnje i mišljenja sam "akcija" u kuhinji zbližava ljude i čini topli dom još topliji....
2.Koju vrstu blogova čitaš?
Čitam najviše kulinarske blogove iz jednostavnog razloga jer obožavam kuhati, spremati slastice i nova jela su za mene kao zeleni smaragd za Indijana Jonesa. Osim takvih, volim obilaziti blogove kreativnog i umjetničkog duha.
3.Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
Ne, ne mogu nikog posebno izdvojiti ali volim koristiti materijale hrvatskog, turskog i talijanskog porijekla.
4.A odjeće?
Isto vrijedi za odjeću kao i za materijale. Ali, ako smijem u ovom kontekstu bih izdvojila obuću Mr. Josef.
5.Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
Ugurat ću dva: sjenilo i maskara.
6.Koju boju najviše voliš?
Ljubičastu, smeđu i bijelu.
7.Tvoj parfem?
Ljeti-"Sensi" Giorgio Armani / Zimi-"N°5" Chanel
8.Koji film najviše voliš?
Nemam omiljeni film ali imam dva glumca: Al Pacino i Nicholas Cage.
9.Koje države želiš posjetiti i zašto?
Djelomično sam si taj dio ispunila .... Italiju, recimo da sam je prošla uzduž i popreko prvo kao single lady a poslije sa svojom četvoročlanom obitelji. Hrvatsku, svoju domovinu nisam obišla onoliko koliko bih željela odnosno imam osjećaj da ju želim upoznati još više: otoke, tradicije, kulinarske specijalitete i more koje je jedno od lijepših na svijetu....
Evo, kao što se kaže kad postaje najljepše dođe kraj pitanjima...ali veseli me što ću ovu simpatičnu nagradu proslijediti dalje, blogovima koji mi se sviđaju:
Corsi di cucina e panificazione (Adriano e Paoletta)
Anice e Cannella (Paoletta)
Jojini isprobani recepti (Jovana)
Moja kuhinja (Taša)
Zondra Art
Baker's corner.... (Dajana)
Foodforthought (Jelena)
Kuvati srcem (Dubravka - Buba)
Just good food (Nada)
Mollica di pane (Tinuccia)
Una pittrice ai fornelli (Chez Muni')
Recepti iz moje bilježnice (Snježana)
In search for inspiration.. (Josipa)
Jacina čarobna kuhinja (Jacamaca)
Sweet sensation (Monika)
Palachinka (Marija)
Dolci Pasticci (Vanessa)
Pravila za nagradu su uvijek ista odnosno preuzmete sličicu, postavite je na blog i nagradu proslijedite dalje te o istoj obavijestite sretnike!
Još mi samo preostaje da sve pozdravim vas kreativne dušice koje ste mi i inspiracija i podrška.
A svog muža i djecu obožavam i ljubim što su mi najljepše u životu :-*
Voli vas Kuhacha :))
Le regole del premio sono sempre le stesse, ovvero prelevate l'immagine, l'impostate sul vostro blog e lo consegnate ai blog voi lodevoli. Naturalmente lasciate un piccolo avviso del premio ricevuto agli diretti interessati.
Ci sono delle domande ale qualli voi dovrete rispondere:
1.Qual'e' il motivo per il quale hai creato il tuo blog?
2.Che tipo di blog ami leggere?
3.Quali sono i tessutti (che marcchio) per il decoro che ti piace usare?
4.Per quanto riguarda l'abbigliamento che marcchi preferisci?
5.Quali sono i prodotti (che marcchio) della cosmesi che usi?
6. Qual' e' il colore che ti piace?
7.Il tuo profumo?
8.Il tuo film preferito?
9.Quali paesi voresti visitare e perche'?
Questo e' quanto...
Vi mando un bacione grande e spero vi piaccia questo simpatico premio...
Con amore, Kuhacha :))
Puno hvala na komentaru i lijepoj nagradi Kety!
OdgovoriIzbrišiSpremit ću je sa ostalim nagradama u post Blog award.
Lijep pozdrav, Zondra Art
Hvla puno Kety na nagradici. Ja ih sve čuvam na jednom mestu, strani awards tako da ih sve imam na okupu. I ja volim Chanel 5.
OdgovoriIzbrišiHvala Kety, počašćena sam i spremam nagradicu!
OdgovoriIzbrišiHvala ti Kety na divnoj nagradi i na komentaru, tvoj Blog je prelep:)))
OdgovoriIzbrišiHvala draga Kety :)
OdgovoriIzbriši